[Bug,104854] smu7_populate_single_firmware_entry fails to load powerplay firmware.
diff mbox

Message ID bug-104854-502-Yg46mc1vfA@http.bugs.freedesktop.org/
State New
Headers show

Commit Message

bugzilla-daemon@freedesktop.org March 9, 2018, 7:36 a.m. UTC
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=104854

José Pekkarinen <koalinux@gmail.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
 Attachment #137911|0                           |1
        is obsolete|                            |

--- Comment #4 from José Pekkarinen <koalinux@gmail.com> ---
Created attachment 137923
  --> https://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=137923&action=edit
Right boot initialization

Unfortunately it seems to have been once that it booted properly, today it
doesn't boot well anymore. Here is what I could recover from that one. The plus
of the kernel is for the following irrelevant patch that hogs my boot in a
different way:


Please don't hesitate to ask for any other output you may need.

Thanks!

Patch
diff mbox

diff --git a/block/blk-core.c b/block/blk-core.c
index 82b92adf3477..f05714bea9ad 100644
--- a/block/blk-core.c
+++ b/block/blk-core.c
@@ -3650,10 +3650,6 @@  EXPORT_SYMBOL(blk_finish_plug);
  */
 void blk_pm_runtime_init(struct request_queue *q, struct device *dev)
 {
-       /* not support for RQF_PM and ->rpm_status in blk-mq yet */
-       if (q->mq_ops)
-               return;
-
        q->dev = dev;
        q->rpm_status = RPM_ACTIVE;
        pm_runtime_set_autosuspend_delay(q->dev, -1);